- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rallypix
csendes tag
válasz
Karthmann
üzenetére
Nem a tökéletes gépet keresem, csak egy kicsit jobbat, mint amik most vannak, és gondoltam, talán első körben az E61 egy jó irány lehet. A jelenlegi 3 közül, ha bármelyiket veszem is, az megfelel az igényeimnek, mégha mindegyik kicsit kompromisszumos megoldás valahol. Tisztában vagyok vele, hogy egy nagyobb gépen is lesznek kompromisszumok (hosszabb melegedés, többet fogyaszt, drágább karbantartani, stb.), és nem feltétlenül lesz minden kávé jó, vagy jobb mint a jelenlegi gépparkal, de ha kicsit több szabadságot kapok a kávéválasztás területén, az már elég lehet. A baj az, hogy szeretem váltogatni a kávékat... Kétszer ugyan azt mág soha nem vettem.
Vegyesen van csokis, meg gyümis vonal is, és a saját tapasztalat alapján a próbált világos pöriknek csak kis hányada volt jó a jelenlegi gépparkkal. A 3 közül szvsz amúgy a QM a legalkalmasabb pl. egy CasMo, vagy Beyond Within kávéhoz.Na mindegy... Egyelőre még csak az agyalás része megy. Jó lenne tényleg egy próba valahol, hogy lássam érdemes-e E61-en gondolkodnom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HTPC (házimozi PC) topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgatós találkozó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest