Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sóhaj

én tényleg nem akarok senkit meggyőzni, csak a magam szempontjai a kérdés. örülnék, ha jó lenne nekem is egy ilyen kézi, mert az őrlőművét nagyon szeretném, ezért nyilván drukkolok a dolognak (ennyit a csakazértisről...), de az én szememben teljesen extrém, amiket itt írtok. nem írom, hogy röhejes, de ha őszinte akarok lenni és megnézem magam egy reggel a hústűvel a kezemben, hát, de, röhejes. és egyébként nem is élvezem minden részét a folyamatnak, leginkább a darálás részét utálom. azt szeretném, amit a kávézókban, szépen kicsattogtatok egy púpos töltést a szűrőbe, elhúzom a tetejét az ujjammal és kész. ehhez képest esőtánc még az elektromos darálózás is otthon. gyűlölöm.
szóval nincs abszolút igazság, ami középen volna, neked minden bizonnyal tök jó lesz (ezért vetted), nekem meg minden bizonnyal nem (ezért nem vettem eddig sem és ezért reagálom a beírásaitokra azt, amit).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest