Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sóhaj

én tényleg nem akarok senkit meggyőzni, csak a magam szempontjai a kérdés. örülnék, ha jó lenne nekem is egy ilyen kézi, mert az őrlőművét nagyon szeretném, ezért nyilván drukkolok a dolognak (ennyit a csakazértisről...), de az én szememben teljesen extrém, amiket itt írtok. nem írom, hogy röhejes, de ha őszinte akarok lenni és megnézem magam egy reggel a hústűvel a kezemben, hát, de, röhejes. és egyébként nem is élvezem minden részét a folyamatnak, leginkább a darálás részét utálom. azt szeretném, amit a kávézókban, szépen kicsattogtatok egy púpos töltést a szűrőbe, elhúzom a tetejét az ujjammal és kész. ehhez képest esőtánc még az elektromos darálózás is otthon. gyűlölöm.
szóval nincs abszolút igazság, ami középen volna, neked minden bizonnyal tök jó lesz (ezért vetted), nekem meg minden bizonnyal nem (ezért nem vettem eddig sem és ezért reagálom a beírásaitokra azt, amit).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest