- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
Az én Pavonim 2002-es, de időnként használunk egy barátom 1972-esét, ami a régi térfogat. Ott is elég a mennyiség...

Ugye az, hogy jobb eredményt ad, az sose fog kiderülni.
Sohasem fogod tudni visszajátszani ugyanazt a shotot az elejére, hogy a másik módszerrel fejezd be. A Pavoninál szerintem nincs időben és térben két ugyanolyan húzás...Kálmánnak: Én is használom időnként a Fellini húzást. Olyankor, amikor valamit elrontok, és megijedek, hogy nem jön ki a kávé.
Ilyenkor próbálok mindenfélét, még egy kis vizet is ráengedk a pogácsára. Nem gondolnám, hogy ilyenkor túl jó az erdmény. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Casio G-Shock GBA-950-7AER Férfi Karóra
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI MINI 4 PRO Új Dron 2 év garanciával eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sohasem fogod tudni visszajátszani ugyanazt a shotot az elejére, hogy a másik módszerrel fejezd be. A Pavoninál szerintem nincs időben és térben két ugyanolyan húzás...
Ilyenkor próbálok mindenfélét, még egy kis vizet is ráengedk a pogácsára. Nem gondolnám, hogy ilyenkor túl jó az erdmény. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)