Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tariattila

    veterán

    válasz ronin s8 #29528 üzenetére

    a fellini szerintem nem a minőség javítására szolgál!

    van, hogy egy eszpresszónyi szűkösen jön le (gondolom kávé függő is, hogy mennyit vesz el a pogi stb)
    na ilyenkor lehet ''kiegészíteni kis plusz vízzel)

    a cremina és pavoni teljesen más vízhozammal bír..
    nem lehet és nem is kell összevetni!

    a fellíni módszernek további ''előáztatásfokozó'' szerepe is lehet amennyiben nincs megfelelő ellenállása a kávénknak ezen módszerrel ''keményíthető'' javítván ezzel a kivonatolást

    sok variáció lehet... de ezt menet közben az ember tudja kombinálni...

    azt, hogy nincs értelme, hülyeségnek tartok!
    nem minden esetben szükséges persze de többször ad jobb eredményt...
    ez IS erősen egyén/izlésfüggő...

    nem tudom neked milyen pavonid van én a 61-73-ig gyártottak nevében tudok csak nyilatkozni, azoknak szűkös a vízhozama.
    ha kávé nélkül csinálod akkor meglehet a 30ml is :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés