Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldier2
üzenetére
az olympia creminádon egy pavoni fej van, mögötte a tartály más. amíg a pavoninál tökéletesen kontrollálod a hőmérsékletet, pont ugyanolyan kávét fogsz tudni csinálni vele. (nem kalmár olympiáját vetted meg? abban nincs teflonos tömítés a fej és a test között?)
évekig kattogtam a creminán és évek óta van pavonim. legalább annyit higgyetek már el, hogy nem össze-vissza vagdalkozom, irigykedem, mittomén. és nem akarom leszólni a creminát, mint írtam, sokáig az álomgép volt nekem (mert egy dologban jobb a pavoninál sokkal: a második, harmadik, negyedik shotban, de hát másban meg nem is kell neki) és ha jól tévedek, még most, amikor kalmár rákezdett az ódára is azt írtam, hogy ne hergeljen, mert megint rákívánok. elsősorban az ára tartott vissza anno is, meg ritka madár volt mindig.
de igazad van, te most totál szerelmes vagy, én meg "kiégett" fejjel elemzem a csajodat, pedig nem célom, hogy elvegyem bárki örömét

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest