Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S.A.M.U.E.L.
üzenetére
hali!
hú, de rég láttalak, örülök, hogy előkerültél

nagyon szerettem a fehér audrey-t, épp tegnap számoltuk össze az asszonnyal, hogy hány gépet emésztett már fel ez a kis hobbim (a dalla corte a hetedik, mielőtt megfeszítetek
) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai 
felsőszűrő: ims 200 mikronos szerintem jó megoldás lehet, van rancilio gépekre is, danetti.hu (mondd meg azért nekik, hogy "silviára" kell, biztos ami tuti). vízterítőből nem tudom, hogy kell-e új, meg lehet, hogy ez az ims is túlzás, úgy rémlik, hogy az audrey vízterítése gyárilag is szuper (sima, olcsó expolygonos ipari felsőszűrővel). ha mégis veszel ims-t, gaggia tömítés is tuti van a danettinél.
szűrőkosárból én sem vagyok elég naprakész. én egy vst 20 grammosat (ridgeless) nyúzok, nagyon szeretem, de van ims is (kb. ugyanaz) és van reneka, amit én már sosem próbáltam, de lagoon79 topiktársunk nagyon szerette, ha jól emlékszem, méghozzá úgy, hogy egy ims-t cserélt le rá. renekához talán reneka felsőszűrő is dukál, amit megint nem ismerek és fogalmam sincs, hogy van-e rancilióhoz (biztos van). a vst-ben nem akad el az 58-as tamper, sőt, a picit nagyobb méret volna a tökéletes (lali.hu / fragola.6035 topiktárs készít is pont belevalót).
naked kar passz, illetve anno én pont az audrey-ra vettem az expolygonból, vmi 5-6e ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- RAM topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Horgász topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai