Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
S.A.M.U.E.L.
üzenetére
hali!
hú, de rég láttalak, örülök, hogy előkerültél

nagyon szerettem a fehér audrey-t, épp tegnap számoltuk össze az asszonnyal, hogy hány gépet emésztett már fel ez a kis hobbim (a dalla corte a hetedik, mielőtt megfeszítetek
) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai 
felsőszűrő: ims 200 mikronos szerintem jó megoldás lehet, van rancilio gépekre is, danetti.hu (mondd meg azért nekik, hogy "silviára" kell, biztos ami tuti). vízterítőből nem tudom, hogy kell-e új, meg lehet, hogy ez az ims is túlzás, úgy rémlik, hogy az audrey vízterítése gyárilag is szuper (sima, olcsó expolygonos ipari felsőszűrővel). ha mégis veszel ims-t, gaggia tömítés is tuti van a danettinél.
szűrőkosárból én sem vagyok elég naprakész. én egy vst 20 grammosat (ridgeless) nyúzok, nagyon szeretem, de van ims is (kb. ugyanaz) és van reneka, amit én már sosem próbáltam, de lagoon79 topiktársunk nagyon szerette, ha jól emlékszem, méghozzá úgy, hogy egy ims-t cserélt le rá. renekához talán reneka felsőszűrő is dukál, amit megint nem ismerek és fogalmam sincs, hogy van-e rancilióhoz (biztos van). a vst-ben nem akad el az 58-as tamper, sőt, a picit nagyobb méret volna a tökéletes (lali.hu / fragola.6035 topiktárs készít is pont belevalót).
naked kar passz, illetve anno én pont az audrey-ra vettem az expolygonból, vmi 5-6e ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciókamerák
- Kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple Watch
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és nosztalgiáztunk az audrey-n, kedvenc a mai napig (a baby primót utáltam, can't help it) és valami azt súgja, hogy cseppet sem zavarna már az eltolt fej és társai