Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
itaprak
csendes tag
Heti Gaggia fejlesztés:
A kis poharak is csak kb. csak 40-50 perc után melegedtek át eléggé a gép tetején és ebből elegem lett. Ha konyharuhával letakartam őket, akkor jobb volt a helyzet, de hülyén nézett ki...Ezért beépítettem egy 80 °C-os öntapadó fűtőfóliát. Remekül működik. Így már elég 7-9 perc is, hogy a poharak átmelegedjenek

Szóval bővült egy - már rögtön meg is oldott - elemmel a gaggia tuning listám:
1.: a REX C100 kiváltása a Raspberry-vel (félig már kész)
2.: Főkapcsoló ki/be kapcsolása távolról, az eredeti gombok és azok funkcióinak a meghagyásával.3.: A csaplás kezdetekor automatikusan induljon el egy stopper a mobilalkalmazásban (abban miből tudom ki/be kapcsolni a gépet, és a hőfokot állítani), a leállításkor pedig magától álljon meg.4.: Nyomásprofilozás (elvileg már kész, csak még nem mértem le a Paljoc manométerével, hogy tényleg működik-e
)5.: Gőzkar csere6.: Ipari vízteritő és felsőszűrő, 7 grammos VST szűrő7.: Aktív pohárfűtés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)