- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Az volna a tuti!
Majd beszerzek egy hómérőt!
A lényeg, hogy próbálkozunk, ötletelünk.
Amúgy meg életem legfinomabb kávéit iszom itthon ( meg sok kávézót beleértve, nem kell bemutatnom a Magyar kávé-kulturálatlanságot!
), mióta megvan a Babym. Főleg mióta bele raktam a Pidet.
Szóval egy szavam nem lehet. Még ha egy kis szőke bele is megy, akkor jobb, mint amit a városban, vagy a környéken iszom.Az meg, hogy az asszony szemében láttam ma megint az Úristen ez beteg! nézést, miközben a Baby szétdobálva hevert az asztalon és egy baszott nagy rézcsővel tekeregtem az asztal körül, hát Istenem, áldozatokat kell hozni...

Amúgy meg imádja a kávékat, amiket főzök vele. Sőt, ha délelőtt-délután nincs 2-2, akkor már reklamál!
Olyankor mindig az orra alá dörgölöm, hogy ugye, már akkor hülyének nézett, mikor a Delonghit le akartam cserélni...
Sőt a múltkor a sógorom mesélte, hogy kioktatta Odi, hogy hogyan kell tamperelni....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mióta megvan a Babym. Főleg mióta bele raktam a Pidet.