- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Tegnap beültünk délután a Madalba. A dupla etióp espresso nagyon finom volt, végre megéreztem, hogy mi az igazi különbség a savanyú és a savas/gyümölcsös presszó között. Egy V60-at is kértem, ott 2 etióp közül választhattam, Yirgacheffe lett végül. Ebben egy kicsit csalódtam, kicsit üresnek éreztem. Ettünk sütit is, azon érződött, hogy már késődélután voltunk, picit szikkadtak voltak. Az szimpatikus volt, hogy vizet nem kell külön rendelni/fizetni, van egy falicsap, mellette poharak, aztán ha szeretnél, akkor töltesz.
MIndent összevetve jó volt, még a környéken egy párat ki akarok próbálni, csak azok korábban zárnak (Goat Herder, Dose, Espresso Embassy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest