Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
PJónás
üzenetére
A Graef CM702 után én is egyből Mazzer Majort vettem, és nem bántam meg. Az összes Mazzer egy baromi robusztus elpusztíthatatlan szerkezet, és még az ükunokáid is ihatnak vele finom kávét. Házi használatban kb sosem fog tönkremenni. Az is nagyon fontos a kávézásban, hogy mennyire tudsz egymás után azonos minőségű kávékat készíteni. Hogyha van nálad például egy vendégsereg, akkor mindenki ugyanazt ihassa, és ne az legyen, hogy az egyik KV keserű, a másik savanyú, a harmadik meg jó ízű. Na a Mazzerek ezt tudják Neked biztosítani, hogy egyforma kávékat tudsz vele készíteni, mert annyira egyforma őrleményt csinál neked, hogy nem hagy kívánnivalót maga után. Vagy hogyha azt nézed, hogy keresed egy kávéfajta ízét, akkor az őrlemény változót kizárhatod, hogy azzal probléma lenne, mert olyan konzisztens (egyforma) és jó minőségű őrleményt készít neked. Én a többi őrlőt nem ismerem, illetve a Rossit kipróbáltuk egy barátomnál, de a Mazzer elvitte a prímet. Szóval én is csak ajánlani tudom Neked a Mazzereket, nem jársz vele rosszul, és végállomás kategória. Egy Mazzer után nem nagyon fogsz másik őrlőt keresni. Persze vannak jobbak, csak sokkal drágábban. Amit itt ajánlunk Neked a fórumon abban nyugodt szívvel megbízhatsz, mert az egy sok-sok idő alatt kitapasztalt, sok kísérletezést végigszívott, és sok pénzt beleölt tudás alapján van, amely már régen letisztult, hogy ez jó. Én is örülök, hogy anno, amikor őrlőt kerestem a Graef után akkor a Mazzerra esett a választásom. Ne félj a használt őrlőktől, mert van ember a fórumon aki megcsinálja neked a felszabályzást, ha kell. De be is méri, hogy kell-e. Maximum csapágyat kell benne cserélni, és utána még 100 évig megy gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest