Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RetepNyaraB

nagyúr

válasz Serpenthelm #120795 üzenetére

Sztem az AVX X-Pro MaXX.Xtreme-EEdition.N0N-Plus58 kosár jobb lesz. Nekem nagyon bejött. Már a nevéből látszik, mennyire okés! (Szarkazmus detektor ON ;] )

Más.
    Ma délután kis lépésként nekem, de hatalmas lépésként @icm kartárs számára, szétkaptuk a durcáskodó GC-t. Értő szemem óvó fókusza alatt, remegő kezekkel bontotta darabokra az átkozott szardarabot a csodálatos gépezetet. Mivel sz.zs.™ Ultimate Solution©® szűkítő megoldása a pipa tetejére van forrasztva (Allah növessze hosszúra szakállát!), ugye ízzé-porrá kell bontani a telerézcsövezett, szétnyomásszabályzózott, agyontágulásizott motyót. Mivel icm csupán lelkes amatőr, kicsit sokáig tartott neki, gyöngyöző homlokkal, melyet elnéző mosollyal szemléltem kávézás közben.
    Nem volt baj, hogy szét kellett szedni. Lásd a képeket. De két óra flexelés óvatos takarítás után egész vállalható állapotba került. Sikerült össze is rakni ugyanolyan (vagy nagyon hasonló) sorrendben, mint ahogy szétdőlt. Egyetlen csavar sem maradt feleslegben a pulton és ezt kedvező előjelnek tekinthetjük. Ma már kv nem készült, de átnyomtam rajta egy liter desztvizet. Eddig jó, az esőztető berendezés legalábbis megy. Erősen bizakodom, icm pedig komoly pirospontokra tett szert nálam. Gyenge kettes. :B
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

ui.: a durva retek a kazánban furcsa, nem igazán kemény vízkövesedés volt, hanem félig habkő jellegű, porladó valami. Szerintem talán az előző tulaj alól származhat, aki Vera vízzel használta - hacsak nálam a pancsolt vízből az epsom só nem csinál ilyesmit. Viszont én kétszer citromsavaztam két év alatt, mielőtt lemondtam róla az alu miatt. Szerintetek?

Új hozzászólás Aktív témák