Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Serpenthelm
üzenetére
Sztem az AVX X-Pro MaXX.Xtreme-EEdition.N0N-Plus58 kosár jobb lesz. Nekem nagyon bejött. Már a nevéből látszik, mennyire okés! (Szarkazmus detektor ON
)Más.
Ma délután kis lépésként nekem, de hatalmas lépésként @icm kartárs számára, szétkaptuk a durcáskodó GC-t. Értő szemem óvó fókusza alatt, remegő kezekkel bontotta darabokraaz átkozott szardarabota csodálatos gépezetet. Mivel sz.zs.™ Ultimate Solution©® szűkítő megoldása a pipa tetejére van forrasztva (Allah növessze hosszúra szakállát!), ugye ízzé-porrá kell bontani a telerézcsövezett, szétnyomásszabályzózott, agyontágulásizott motyót. Mivel icm csupán lelkes amatőr, kicsit sokáig tartott neki, gyöngyöző homlokkal, melyet elnéző mosollyal szemléltem kávézás közben.
Nem volt baj, hogy szét kellett szedni. Lásd a képeket. De két óraflexelésóvatos takarítás után egész vállalható állapotba került. Sikerült össze is rakni ugyanolyan (vagy nagyon hasonló) sorrendben, mint ahogy szétdőlt. Egyetlen csavar sem maradt feleslegben a pulton és ezt kedvező előjelnek tekinthetjük. Ma már kv nem készült, de átnyomtam rajta egy liter desztvizet. Eddig jó, az esőztető berendezés legalábbis megy. Erősen bizakodom, icm pedig komoly pirospontokra tett szert nálam. Gyenge kettes.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]ui.: a durva retek a kazánban furcsa, nem igazán kemény vízkövesedés volt, hanem félig habkő jellegű, porladó valami. Szerintem talán az előző tulaj alól származhat, aki Vera vízzel használta - hacsak nálam a pancsolt vízből az epsom só nem csinál ilyesmit. Viszont én kétszer citromsavaztam két év alatt, mielőtt lemondtam róla az alu miatt. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)