- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Ne haragudj Balázs! De én sem értem.
Egyet bizton állíthatok. Nem használom a fórumokat többször reklámcélból, mint bárki más.
Jó ideje nem reklámoztam magam,most pár napja volt egy-két beharangozó.Ennyi.
Parcit direkt megkérdeztem a dologról,mert tudtam, hogy előbb-utóbb ez lesz. Azt mondta szólni fognak,
ha több vagyok a kelleténél. Ehhez tartom magam. A másikat inkább hagyjuk is! Hetek óta egy kávé körül forog ott minden.Persze, mondjuk azt lehet,mert ő ingyen adja!
Meg persze a Korzótól sem idegen
( Bocs J.
)A legtöbb új Korzós cikket,tesztet beírod a fórumokra. Engem nem zavar,sőt! Én örülök neki.
De ne mond kérlek,hogy ez nem promózás!Nem promózzátok a shopot.Persze.Oké,ez igaz. Én meg nem írok teszteket,cikkeket.
A korzó magazin,tehát leginkább a látogatottság az érdeke. A lényeg,hogy minél többen olvassák a cikkeket.Reklámérték,plusz azért biztos hoz vevőt is.Régebben beszéltünk is erről itt a fórumon weinmaker-el, mikor rákérdeztem,miért ilyen lassú a szállítás, stb. Azt mondta a shop csak mellékvonal,nem tulajdonít neki nagy jelentőséget.Többek közt ezért is kezdtem neki a dolognak.
Nekem a forgalom számít,én ezt promózom. Én azzal hárítsak ezek szerint,hogy én meg nem reklámozok cikkeket?Én semmi csúnyát nem mondtam rád,szerintem itt senki más sem.Én nem is fogok.Nem kéne szerintem elvinni ezt ebbe a K...anya irányba. Én nagyon nem szeretném!
De nincs mit szépíteni,nyilván konkurencia lettem vagy leszek.Amennyiben majd pénzt is hoz nem csak visz ez az egész!
Ha valóban baráti a dolog, tudod hol érsz el. Szerintem most már tényleg sok a fórumnak itt BELŐLÜNK!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Mini PC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg persze a Korzótól sem idegen
)