Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz eladocuccaim #40924 üzenetére

Ezt látom én is. Hogy van tér és lehetőség az előmenetelemre, de akár cégen belül, akár cégen kívül lenne így, az eredmény mindenhol ugyanaz, út a kiégés felé a több pénzért.

Barátok közül is, nem tudok olyat felsorolni, aki ambiciózus terveit megvalósítva úgy tudott volna előre lépni alkalmazotti létben, hogy a stressz és a szívás nem nőtt sokszorosára. És most, hogy 40-es korosztály lettünk, nagyon elkezdődött az, hogy egyik ember brutál beöregedve néz ki, a másik meg nem. És az alkesz/hányadtatott életű 40-eseken kívül pont, hogy azok az ismerőseim öregedtek sokat az elmúlt években, akik a több pénzért bevállalták és szét vannak égetve.

Egyik felem sajnálja, hogy nem hozom meg a döntést és lépek erre az útra és úgymond nincs meg az ambícióm, hogy kipróbáljam magam. Tudván, hogy lassan ki is csúszok már ebből az időből. A másik felem viszont egy felkiáltójelet tartalmazó táblát tart elém, mert tudja, hogy szeretem a nyugalmat, féltem az egészségem és hogy nem az adott munka ad boldogságot számomra.

Új hozzászólás Aktív témák