- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Csináltam egy kis keresést, a legjobb Entrepreneurship kurzusokra is sok helyen MBA kurzusokat ajánlanak, és azoknak van is erre szakosodott specializációja. Természetesen nem magyar egyetemekről beszélek. De amiken én végigmegyek, nem feltétlenül egyeznek az MBA képzéssel.
Persze azt látom, hogy sok olyan téma van, ami csak akkor lehet hasznos, amikor valaki nagy céget irányít, nem pedig egyedül kezd egy start-upot, de például ez a Business Strategy kurzus is adott néhány olyan gondolatot, ötletet a kezdéshez, ami miatt már megérte a rászánt időt. Árban nem is volt ez kérdés.
Aztán ki tudja, lehet egyszer az enyém is akkora céggé növekszik, ahol már azok a témák is előjönnek.
Vagy később váltok egy olyan helyre. De amit én magam nem is használok, legalább jobban megértem, mi van a fejem felett a jelenlegi munkahelyemen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Parkside szerszám kibeszélő
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy később váltok egy olyan helyre. De amit én magam nem is használok, legalább jobban megértem, mi van a fejem felett a jelenlegi munkahelyemen is.