Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Drizzt
üzenetére
Volt 5 interjúm az elmúlt hónapban és nem igazán volt korreláció a tudás és az ajánlatok között, amit kaptam. Egy kisebb cégnél simán megadták volna a 800-at + jó benefitek. Valahol ugyanerre a tudásra 800-ra nagyon húzták a szájukat, szerintem még 750-et se adtak volna meg. És ott volt a legkönnyebb az interjú, ahol elfogadtam az 1.2-t. Azóta amúgy láttam egy 1.3-as hirdetést is.
"Azért aki mediornak tartja magát és 800000-nél nem kap sehogy magasabb .net ajánlatot, annak ideje végiggondolni, hogy tényleg medior-e"
Ezt nem teljesen értem. Arra az állásra jelentkezel, ahol kb. megvan az évek száma. Ez alapján a cég fejében van egy fizetési igény (ami a piacot felmérve kb. 800 volt). Ha 10 olyan cégbe futok bele, amelyik 800-at fizet a tudásomért és nem futok bele abba, ahol 1.2-t ajánlottak, akkor én nem vagyok jó fejlesztő? Szerintem semmi összefüggés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest