- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
üzenetére
Tulajdonképpen én is ezt toltam végig.
2017. novemberig egy minisztériumi háttérintézményben dolgoztam, nem túl jó fizetéssel. 2018. januárjában lett volna 5% fizetés, azzal néhány ezres híján egy szép kerek (100K-val osztható) lett volna a bruttó fizum - a bértárgyaláskor ebből indultam ki mindenhol, és 20-30%-os előrelépést tartottam minimumnak. Ahol végül elhelyezkedtem (magyar állami kkv), ott próbaidő alatt 20, véglegesítés után 30%-kal lett több a bérem mint a korábbi (az 5% meg nem kapott emeléssel felfelé korrigált) bruttóm. Utána jó fél év múlva emeltek szerény 5%-ot, majd egy szűk év elteltével cca. 35%-ot (mivel előléptettek vezetővé). Újabb másfél év elteltével (idén januártól) emeltek újabb 30%-ot (miután kértem béremelést, szóval volt tere az emelésnek). Így összességében pár 10K híján két és félszer keresek annyit, mint 2018 januártól kerestem volna a régi helyen (nyilván ott is lett volna emelés, de kb. fele annyit keresnék, mint most, ha ott maradtam volna).
Elvileg még lehet idén béremelés, kíváncsi vagyok mi lesz (nagy dologra nem számítok, kb. infláció mértéke lehet, ha lesz). Viszont jövőre lehet hogy kapok végre egy céges autót ( ha lesz belőle valami, akkor jó eséllyel vagy egy fapados Octavia, vagy egy kicsit jobban extrázott Scala lehet belőle). Ez így már összességében nekem teljesen megfelel(ne): nyilván lehetne jobban keresni, de itt viszonylag nyugi van, nem kell a világ végére utaznom, van egy csomó (nehezen forintosítható) előny. Elvagyok itt, úgy érzem, ha nem lesz durva negatív változás, akár jó pár évig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest