- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
üzenetére
Tulajdonképpen én is ezt toltam végig.
2017. novemberig egy minisztériumi háttérintézményben dolgoztam, nem túl jó fizetéssel. 2018. januárjában lett volna 5% fizetés, azzal néhány ezres híján egy szép kerek (100K-val osztható) lett volna a bruttó fizum - a bértárgyaláskor ebből indultam ki mindenhol, és 20-30%-os előrelépést tartottam minimumnak. Ahol végül elhelyezkedtem (magyar állami kkv), ott próbaidő alatt 20, véglegesítés után 30%-kal lett több a bérem mint a korábbi (az 5% meg nem kapott emeléssel felfelé korrigált) bruttóm. Utána jó fél év múlva emeltek szerény 5%-ot, majd egy szűk év elteltével cca. 35%-ot (mivel előléptettek vezetővé). Újabb másfél év elteltével (idén januártól) emeltek újabb 30%-ot (miután kértem béremelést, szóval volt tere az emelésnek). Így összességében pár 10K híján két és félszer keresek annyit, mint 2018 januártól kerestem volna a régi helyen (nyilván ott is lett volna emelés, de kb. fele annyit keresnék, mint most, ha ott maradtam volna).
Elvileg még lehet idén béremelés, kíváncsi vagyok mi lesz (nagy dologra nem számítok, kb. infláció mértéke lehet, ha lesz). Viszont jövőre lehet hogy kapok végre egy céges autót ( ha lesz belőle valami, akkor jó eséllyel vagy egy fapados Octavia, vagy egy kicsit jobban extrázott Scala lehet belőle). Ez így már összességében nekem teljesen megfelel(ne): nyilván lehetne jobban keresni, de itt viszonylag nyugi van, nem kell a világ végére utaznom, van egy csomó (nehezen forintosítható) előny. Elvagyok itt, úgy érzem, ha nem lesz durva negatív változás, akár jó pár évig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest