- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Vision #23297 üzenetére
Én is ilyen vagyok.
Itt a legjobbaknak is a "dream job" az lett, ahol én is vagyok. 300 nettó alatti fizetésért juniorkodni beágyazott fejlesztőként.
Egy igazi sikersztorit ismerek, aki telibetojta az egyetemet, hobbiból kitanulta a beágyazott linux összeállítást, portolást, egyebeket, és mellékesen sok csúszással végezte el a BSc-t is. Aki mintatanterv szerint szívott és jó KKI-val végezte a féléveket, olyan hatalmas piacképes tudással nem rendelkezik. Top10 az évfolyamból akik mindenképp tudnak érdemi és jó munkát végezni, de az egyelőre még a nettó 500-tól is messze van.
Az mondjuk MSc után 2-3 évvel reális (korábban végzett alapján, aki most itt tart).Egyébként itt, aki egyetemi karriert épít, az sokszor már BSc, de legkésőbb MSc alatt már demonstrátor. De elég kevesen vállalják, már a PhD-nél is gond a megélhetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest