- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Vision
üzenetére
Amiket kb fentebb írtam
az. Hogy gyorsabban s szebben kódolok az annyira sokat nem nyom a latba, de azért fontos valamennyire az is (legyen az go vagy egy terraform repo kialakítása)
az hogy tudom milyen az sdlc dev oldalán ülni már fontosabb, sokszor mind a cicd tervezésénél mind devekkel, qa-kkal történő mindennapi kontaktoknál, igényeknél hasznos ahol vagy nyomozásban tudom őket segíteni, vagy tanácsokat irányokat adni nekik mi merre miért. Ugyanez már a tervezési szakaszban is hasznos architektekkel stb.persze mondom mindez felszedhető deves előélet nélkül is, de azért sok plusz felszedett tapasztalat s rálátás van ami gyakran hasznos.
elég sok csak üzemeltetésről jövő devopsossal dolgoztam már (meg olyannal aki meg csak dev oldalról jött) s pl akinek nem volt dev múltja az nagyon sok egyébként alapvetést ami apróság nem vesz figyelembe. Nem is értik a dev mentalitást s idióta nyűgnek tartanak csomó igényt. Amit ha dolgoztak volna devként pontosan megértenék miért van s nekik mint devopsos is alapvetés lenne, hogy igenis ez kell bele így kell bele s ettől lesz jó. Ez ha esetleg még kicsit silosan is dolgozik gyönyörűen félre tudja vinni a dolgokat, amikor elképzelt valamit hogy mi hogy működjön, de deveknek arra nem úgy lenne szüksége. Ennél egy fokkal jobb ha viszonylag gyakran kontaktol devekkel, de mégjobb ha amúgy jobban képben is van h a devek hogy gondolkoznak, egy nyelvet beszél velük stb. Ezt a tudást deves előélet nélkül sokkal lassabban fogja felszedni.pl én tökre örülnék neki ha lenne még qa-s vagy bigdatás előéletem is, mert a velük való együttműködés már nem annyira gördülékeny mint devekkel, hiszen nem látok annyira bele a munkájukba s sokkal több egyeztetés kell mire megértem mit szeretnének. S akkor se olyan mélységbe mint pl egy devvel. Ilyen kicsit fura érthetetlen igényeknek tűnnek ezek

senior rész: ok, a k8s “viszonylag” új, a konteinerizáció viszont nem. De van olyan senior kollegám aki nemhogy felhőt, nemhogy k8set de még egy mezei dockerfilet se látott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4578
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az. Hogy gyorsabban s szebben kódolok az annyira sokat nem nyom a latba, de azért fontos valamennyire az is (legyen az go vagy egy terraform repo kialakítása)