Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Drizzt
üzenetére
"Viszont ha valaki megkeres egy munkara, akkor mar eleg nehezen viselem a sok kort, hiszen eleg fura, hogy valaki engem akar felvenni allitolag, akkor utana miert nekem kene bizonygatnom neki, hogy fel kene engem venni."
én most épp az angoloknál próbálkozom, itt simán megy az, h ők találnak meg (cv-t feltöltötted vhova, vagy mondjuk más, specifikus oldalon vagy jelen), és még így is elkerülhetetlen a több kör. egyszerűen ez a procedúra, ehhez vannak hozzászokva. és persze, tök érthető, h nem akarnak akárkire rengeteg pénzt költeni, de:
- egyrészt még 3-4 körből sem derül ki az, ami 6-12 hónap alatt igen
- másrészt képzeld bele magad a jelentkező helyébe, akinek mondjuk 5 hellyel kell letolnia 3-4 kört (tehát összesen 15-20 kört) mondjuk 3 hét alatt, szted ez mennyire fárasztja az embert?"Btw. Ha azt mondod a 20-30 fo feletti cegekre jellemzo, az pont iszonyat messze van meg a multi merettol. Sajat szohasznalatomban 20k+ fo alatt nem igazan van multi."
hát nem tudom, én dolgoztam egy pl ~4 ezer fős cégnek, akiknek a világon mindenhol volt irodájuk (pattogtattak is rendesen engem európa-szerte, találkozni más kollegákkal, megismerni az ottani irodákat), én őket simán multinak nevezném, de ezek szerint nálad ők még pistike bt

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest