Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt

nagyúr

válasz GeeForGolf #17815 üzenetére

Igen. Es persze itt is van sok sokkoros multi, meg sok sokkoros kkv, mint ahogy keves koros is mindkettobol. De csak azert, mert volt mar rossz tapasztalat valamelyikkel, szerintem nem erdemes kizarni. Ha tetszik egy ceg, meg a munka amit kinalnak, akkor jelentkezzen az ember, aztan ha megkeresik, kerdezzen ra az interju menetere es ha valamiert nem elfogadhato, akkor mondjon nemet. Ami foleg veszelyes, az a messzemeno kovetkeztetesek levonasa egy munkahelytipusrol ugy, hogy sose volt benne az ember.

Meetingek pl. Elozo helyen eleg sok meeting volt, jelentos resze ugyan agile reszekent. Jelenlegin meg elore tervezett meeting gyakorlatilag nincs. Ebbol most mit kellene altalanositanom? Foleg azert mondom ezt, mert a mutiknal is gyakran szabad keze van az egyes caapatoknak abban, hogy mi a felveteli eljarasuk, igy siman lehet ugyanahhoz a ceghez 8 korrel, meg egy fel oras beszelgetessel is bejutni, mas-mas csapatokba.

En szemely szerint meg tudom erteni a sok interjukort. En is erosen megfontolnam, hogy kire fogom a penzemet, vagy a munkahelyem penzet locsolni. Szvsz az 1-2 kor elegge rizikos munkaadoi szempontbol.

Viszont ha valaki megkeres egy munkara, akkor mar eleg nehezen viselem a sok kort, hiszen eleg fura, hogy valaki engem akar felvenni allitolag, akkor utana miert nekem kene bizonygatnom neki, hogy fel kene engem venni.

Btw. Ha azt mondod a 20-30 fo feletti cegekre jellemzo, az pont iszonyat messze van meg a multi merettol. Sajat szohasznalatomban 20k+ fo alatt nem igazan van multi.

Új hozzászólás Aktív témák