Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
htomi85
üzenetére
Engem nem stresszelnek az emberek, bármilyenek is legyenek, még nem láttam olyat, aki stresszelne. Ilyen vagyok
S természetesen nem barátokat se nem ivócimborákat keresek a munkahelyemen. De az, h évekig hétköznap vagy otthon egyedül üljek vagy vadidegenek között egy shared workspaceben (amiért még fizetek is) vs ismerős munkatársak között, az nekem igenis számít. Interakció kell, stb.Nem mellesleg munkatársal eddigi viszonyom vagy semleges volt, vagy baromi jó, kifejezetten olyan ember, akinek a társasága bárminemű negatív érzéseket keltett bennem, csak egy volt, de az is tolerálható szinten

Nyilván ha lenne otthon homeofficeban egy asszonypajtás folyamat vagy gyerek, az más lenne. Bár long term sztem az is káros

Ahogy azt se állítom, h ez általános igazság lenne amit írtam, egyedül saját szemszögemből, saját jellememet figyelembe véve jelentettem ki

Egyébként igen: a munkahely pénzkeresésre való. De nem árt, ha mindezt számodra előnyös környezetben teszed. Ha valakit a frász kerülget a munkatársai körében, az maradjon otthon ha teheti
Nem azt mondom, heti 2-3 home office-t én is elviselnék néha, de az, h lehetőségem se legyen emberekkel interaktálni, az nekem off, az nem kell köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elden Ring
- Android szakmai topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Havi előfizetéses csomagot kínál az Apple kreatív munkákhoz
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" 4K IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
S természetesen nem barátokat se nem ivócimborákat keresek a munkahelyemen. De az, h évekig hétköznap vagy otthon egyedül üljek vagy vadidegenek között egy shared workspaceben (amiért még fizetek is) vs ismerős munkatársak között, az nekem igenis számít. Interakció kell, stb.
Nem azt mondom, heti 2-3 home office-t én is elviselnék néha, de az, h lehetőségem se legyen emberekkel interaktálni, az nekem off, az nem kell köszönöm...