- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cmd3
tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Teljesen értem amit mondasz. Viszont TV-ből akad itthon. 55” a nappaliban 32” a hálóban. Nem is ezek kiváltása lenne a cél. Arra gondoltam, hogy a kanapén ülve intézni az ügyes bajos dolgaim vagy este ha nem feltétlen akarom a bekapcsolt tv-vel zavarni a feleségem de mégis megnéznék egy részt a sorozatomból lehet, hogy jobb lenne egy iPad mint egy 13 mini.
Nem ragaszkodom a legújabbhoz csak most jó áron tudnék iPad 10ért venni ezért jött az ötlet. -
cmd3
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni a fórumban de egyértelmű választ nem találtam. (Talán nincs is vagy ha van akkor az elég szubjektív)
Nagyjából 6-8 éve nincs se asztali pc-m se laptopom. Illetve céges laptopom van de azt csak nagyon minimálisan használom privát dologra. Eddig mindent meg tudtam telefonról oldani. Ha valami nagyon nem ment akkor azt a laptopról. Jelenleg egy Iphone 13 minim van ezt használom tartalom fogyasztásra(streaming, youtube) meg úgy mindenre (igen egy minit
).
Viszont most felmerült bennem egy iPad 10 gondolata. Véleményetek szerint érdemes lehet beruházni egyre vagy ha eddig megvoltam nélküle akkor felesleges.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autószerelők, autószerelés
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Magisk
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).