Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibitron
tag
Üdv. Új ipadra vettem pár programot az appstoreban, előtte csináltam applei-id. Később mikor kérte az ellenőrzést, nem tudtam belépni, azt írta nincs ilyen id...csináltam újat, az már működik de a régivel vettem a storeból. ha veszek uj ipadet(tervezem az m2est) akkor érzékelni fogja a vásárlásokat az uj id-vel?
-
tibitron
tag
Ha otthon munka kozben halozartra,van dugva az ipadpro gondolom gyorsabban "kieg"? Vagy lehet, bem okoz akkorq gondot? Mikor erdemes tolteni, le lehet e meriteni full, vagy ez is olyan mind a telefon aksi? Se 100% se 0%. 90%ra toltsem es kb 10% ig meritsem?
-
tibitron
tag
Ket versenyzo maradt. Air5 64 giga 10.5 os vadivuj 275k. Vagy hasznalt 3 hobap bolti garis 100%aksis 2018 qs pro 128 giga,12,5 315k. Foleg razjra animalasra, es nehe 4k videok vagasara hasznalnam. A 120 hz frissites es a meret ami szamithat a jetto kozott. Szamit ennyit a,60 hz neg a meret hogy inkabb a prot valasszam?
-
tibitron
tag
300000 ezer penciellel együtt max. Lehet használt is nyilván.A vágás, meg inkább csak kisebb kiegészítő project lenne meló helyen, a nagyobb effekteket stb otthon csinálnám after effectsel pl. Lumafusionnal meg lehet 4k ban vágni lméletileg. Igen nyilván minél nagyobb a kijelző annál jobb rajzolni, de igy könnyebb vinni ide oda, meg rá lehet kapcsolni monitorra is.. Tehát ha van jobb tipp az air 4-nél kb ennyiért erre, szívesen veszem

-
tibitron
tag
Sziasztok. Főképp rajzolásra, de néha videóvágásra keresek ipadet, ahová át tudom néha tölteni egy fényképezőről a nyers fotókat, videókat, és tudom vágni, szerkeszteni őket, közel zökkenőmentesen. Tehát tudja kezelni az usb adattárolót, kártyaolvasót pl, vagy közvetlenül a gépről tudjam áttölteni. Milyen ipadet ajánlotok erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest