- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Javitom: minden bejelentkezve maradt es van ami mostani allapotot mutat van ami a javitasra leadottkorit de belépve...áh...fenébe elég sok nem nyilvanos belepesi adatom volt/van pl. Onenote-ban ami nem volt kijelentkezve...
Hol tudom megnezni hasznalta e valaki nem onnan ahol én voltam? -
Noxy
veterán
Megadtam. Ezzel csupán a készülékhez férnek hozzá ugye?
Igen, és ezen belül mindenhez ami az iPad-n van.
Nem lett volna 1xübb csinálni egy backup-t az iCloudba vagy az iTunes-l és ezután a lokátorban kikapcsolni az iPad keresését, majd nyomni egy minden beállítás és tartalom törlést.
Tök üres, gyári beállításokkal adtad volna le a szervizbe.
Ez lenne a hivatalos eljárás szervizbe adás előtt. -
mazsiii92
aktív tag
Szia! Nekem már volt ilyen gondom egy 5. generációs iPaddel, nem az akksi lett kuka hanem a töltésvezérlő ami az alaplapra van forrasztva, azt javítani meg macera és nem is nagyon vállalják szinte sehol. Sok jót nem jósolok.. de ne legyen igazam. Legrosszabb esetben eladod alkatrésznek.
-
Noxy
veterán
[iPad szerviz árlista]
(Google 5mp alatt megtalálta.) -
Sumptuous
senior tag
Próbáld meg naaagyon hosszan nyomni a bekapcsoló+home gombot. 40-50 másodpercig. Miközben töltőn van. Ha semmi, akkor próbáld meg rádugni számítógépre. Ha nem jelenik meg új eszközként, vagy egyáltalán nem látod sehogy a gépen, akkor mehet a szervíz.
Szerk.: Közben smc megelőzött.
-
wm2
őstag
Attól függ mire használod. Nekem munkaeszköz és netre alig van szükségem. Sem AirDrop-ra, sem Handoff-ra, sem háttérben történő alkalmazásfrissítésre, sem Sirire, sem értesítésekre, sem felesleges helymeghatározásra (1-2 dolgot leszámítva, használatkor). Nincs Skype és semmilyen csevegő. Nincs automatikus letöltés. Ellenben intenzíven kihasználom a multitaskinget és lóg rajta folyamatosan egy pendrive. Átlagosan egy napot kihúzok vele. Ha nem dolgozom vele, kettőt is.
De a google a barátod. Minden felhasználási módra van valami jótanács. De amire nincs szükséged kapcsold ki, ill. a kisegítő lehetőségekben is van pár hasznos dolog: színek sötétítése, fehérpont csökkentés, inteligens invertálás stb.
Jah igen? Chrome böngésző fut?
-
nofi
addikt
PDF Expert, vagy GoodReader kell neked. Amúgy ha lemented saját Cloudba és ide feltöltöd ide az is jó, csak szerintem macerásabb
-
Csabee.
nagyúr
-
Süvi
őstag
Tollakhoz.
Közben teszteltem egy ilyet is, kb. hasonló mint az előzőek.
A Clipeset javaslom egyébként. -
A férfi elmegy a fogorvoshoz:
- Doktor Úr! Ha a fent bal hátsó hatosomat megfogom két ujjal, lefelé rántom, miközben a másik kezemben egy rezgőcsiszolót működtetek teljes sebességen, akkor elkezd fájni.
- Hát uram, akkor ne csinálja....Szóval ne csináld és minden rendben lesz...
-
Cuccok
tag
“Yahoo kliensből mentem az ügyfélkapu ma és úgy indítottam a letöltését a (NAV-ős értesítésnek). Hol keresetem a letöltést, így?”
Cupertinoban a főnök homokozójában
Ha fontos dolgot intézek ipadról ismeretlen (érts még nem használtam) weboldalon akkor kizárólag remote desktoppal asztali böngészővel (vagy az androidos telefonommal) kezdek neki.
Szopatott már meg az Eppöl nem egyszer... -
psg5
veterán
Megvan!
Notification Centerbe be kellett tenni az akkumulátor widgetet és azonnal megjelent
Most rádugtam egy PC-re hogy töltsön de ekkor lecsatlakozott a bluetotthról ls a PC akarja telepíteniekkor hogy látom, hogy töltődik?? Egyáltalán PC-re dugva bekapcsolva kell hagyni szerintetek?
-
En mg annyit hozzafuznek nem csak kiallitasi darabokat szoktak ilyenkor eladni, ha nem pl: amiket felbontanak es ilyen-olyan indkkal vissza visznek azaz nem full originalt termeket veszel meg ilyenkor kvazi: akcio kereteben...
Ja es ezt tapasztalatbol mondom. Vettem a polusban egy i7 et aminek az aksija fullra le volt merulve , majd visszavitttem hogy ki akarom cserelni , mert tudtam anno mikor vettem gy samu tablagepet es fullra le volt merulve az aksija (persz zsir uj volt) az hibas lett par nap alatt. Ebbol kiindulva es a forumon es megkerdezve arra jutottam fogom vissza viszem meg az nap es kerek egy cseret. Igy is tettem , majd emberkedtek velem s alig akartak kicserelni monddvan ezt ok igy csak bukoval akcio kereteben tudjak csak eladni majd masnak. Mondom na az szep... -
-
törölt tag
nekem ismerősöm egy tollal és egy ipaddel csinálta végig szinte az egész egyetemet (építőmérnök, szóval kellett jegyzetelni/rajzolni). füzetet nem nagyon láttam nála. nyilván a tervezési és a spéci programokat igénylő feladatokat nem ezen csinálta, de sose mondta, hogy szenvedés lenne a toll használat. ha pedig belejön az ember, akkor egy megfelelő app segítségével nagyon frankó jegyzeteket lehet készíteni.
én tegnap ruháztam be egy tollra, elsőre furcsa valóban és egy fólia se árt, de megszokható és idővel olyan lesz az egész mint egy papír ceruza páros.igazából nem akartam beleszólni, csak írtad, hogy mire kellene és egy billentyűzet szerintem erre az alkalmazásra nem feltétlenül szükséges. nem mellékesen indokolatlanul drága is szvsz.
-
LilProphet90
senior tag
Az Apple.hu-n van STM tok 2017-re, bár egy 5ezressel drágább. Nagyon fain tok amúgy, csak számolj vele, hogy 300 grammot rádob a súlyra, elsőre szokatlan, de nem kényelmetlen használni, és rendesen védi a kijelző sarkait.
Méretben az Air 1-re készül tok is jó rá, csak annál kicsit lejjebb van azt hiszem a hangerő szabályzó, illetve még van rajta némítókapcsolóra is kivágás.
-
talamasca
senior tag
Én itt vettem, ráadásul aznap volt kedvezmény, így kb. 7000 Ft-ból megvolt.
Ezek után, nem nagyon értem az Apple-féle árát. Tudom, a logo sokat nyom a latba...
-
Ragnar95
félisten
Ma érkezik az iOS11, de a boltokban még arrébb lesz, mire iOS11-el szerelt eszközök lesznek, mivel értelemszerűen a gyárban rakják fel a szoftvert rájuk. De ezen ne aggódj, vedd meg nyugodtan az iPadet amikor megvan rá a keret/aktuális lesz a vásárlás, pofonegyszerű a frissítés otthon is.
-
Ragnar95
félisten
Arra készülj fel előre, hogy a fájlkezelés nagyon más (és sok szempontból korlátozott) lesz az iPaden egy asztali géphez képest. Az iOS sandboxingja miatt nem férsz hozzá a fájlrendszerhez és az appok sem férnek hozzá egymás fájljaihoz, ez a legfőbb különbség amellett, hogy nem tudsz csak úgy OTG-ként kezelni egy pendrive-ot.
-
Süvi
őstag
Erre is van megoldás, pl. Kingston MobileLite.
-
psg5
veterán
jaja, vagyis en vigyem a drive-ot akárhol másoljak rá bírmit és a pad-re meg a wifijével másolhatom
Okés ez. Akkor azért gond van, ha csak egy pendrive-on van az anyag amit odaadnak, akkor egy nem ios-es gépet kell keresnem amire felmásolom, majd át az én pendirvomra.... -
blakey
titán
Vegyél egy vezetéknélküli pendrive-ot és azt gyakorlatilag bármivel tudod használni.
-
szasanyi
félisten
Nem szükséges felhőbe, de vmilyen program kell hozzá (FileMaster pölö, vagy eBook / ePub olvasókba is lehet ekönyvet). Pendrive, külső HDD, stb. használata nem támogatott kvázi nem működik az arról való adatmásolás. Ha nem így lenne, kábé senki nem venné meg a lényegesen többe kerülő uo. de nagyobb tárhellyel rendelkező iPad verziókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest