Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Flipper PC-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3k
csendes tag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Szia!
Ha már mindenképpen le akarod cserélni akkor legalább a nagyobbat vedd. Nemrég váltottam 12.9-re, igaz 9.7 ről szóval nagy volt a változás. Valóban méretes nehéz, de a látvány kárpótol, nekem régi vágyam volt. Munkára is használom szóval meg tudtam ideologizálni hogy kell
. De amúgy csak youtubra meg böngészi valóban luxus. -
m3k
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Logitech Combo touch billentyűzet/tokom és olyan kérdésem lenne hogy van valami app hogy át tudjak mappelni pár gombot? Apró kényelmetlenség, de ha magyarra állítom a billentyűzetet akkor szépen qwertz -be működik mindenk tök szuper. Kivéve hogy nem tudok csillagot írni. (német kiosztású amúgy a billentyűzet) Jelszavakhoz és egyebekhez nagyon jó lenne ha ez menne. Van valami ötletetek? Ha átállítom magyar qwerty -re akkor elő tudom csalni a csillagot, de ekkor meg a z és y cserélődik fel.
Előre is köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De amúgy csak youtubra meg böngészi valóban luxus.