Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Sziasztok,
lassan megint kezd úrrá lenni az android utálat rajtam, lehet hogy vennék egy iPad Minit immár harmadjára, 2-est vagy 3-ast. Komolyan az ujjlenyomat-érzékelő az egyetlen különbség? Az első iPad Miniben a memóra kevés volt nagyon, ezeken a csoda iOS8 hogy teljesít multitasking téren? Mert ha itt is újratöltene a böngésző ha kilépek, meg vissza, akkor biztos hogy szétverném az asztalon.

A másik dolog amit utáltam, a billentyűzet volt. Azóta lett ugye 3rd party bill a rendszerben swype-osak is, ilyet használ valaki? Androidon nagy Swype fan vagyok, elsősorban amiatt, mert itt a magyar ékezetes billentyűk is meg vannak jelenítve (ö, é, á, ü) a billentyűzeten, itt is így van? Általánosságban hogy működik?

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest