- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyka.
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben arra jutottam, hogy a jelenlegi M1 MacBook Air-em helyett lehet, hogy jobban járnék egy iPaddel (valószínűleg elég lenne a 11. generációs alapmodell).
Eddig a MacBook-ot munkára és tartalomfogyasztásra is használtam, viszont az új munkahelyemen lesz céges laptop, így a MacBook-ot innentől főleg filmnézésre, olvasásra használnám.
Utazások során viszont gyakran előfordul, hogy nincs elég hely még a MacBook Air-t sem elővenni, ezért nehézkes rajta bármit nézni vagy olvasni.
Arra gondoltam, hogy veszek egy 11. generációs iPadet és hozzá egy Magic Keyboardot vagy valamilyen utángyártott billentyűzetet, hogy ha kell, tudjam kvázi „laptopként” használni.Mit gondoltok, megérheti így váltanom? Valóban kényelmesebb lehet iPaddel?
Van valakinek tapasztalata arról, hogy az alapmodell iPad működik-e dokkolóval, ha néha úgy használnám, mint egy MacBookot (pl. monitor + billentyűzet + egér)?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szigorít a Discord: jön az életkor-ellenőrzés
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest