Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
consono
üzenetére
Én is kb pont így voltam vele… gondoltam jól jönne egy jó billentyűzet az ipadhoz, meg egy erősebb ipad (AirM3 vagy Pro M4) de árban annyira durva lett volna, hogy inkább vettem használtan egy macbookot, hiszen az ipadot amúgy nem a billentyűzetes tokkal használnám, ha arra van igényem akkor már mindegy hogy mit viszek magammal, pluszba a billentyűzetes tokot, vagy a macbookot.
Amúgy persze van olyan helyzet amikor az a konfig lenne az ideális, de ha ár/érték arányban a legjobbat akarja kihozni az ember akkor szerintem ez a jobb döntés.
Persze nekem a macbook is új terep volt, a windowsos lapos mellé, ha valaki tudja nélkülözni a win-t az életéből és alapesetben a “rendes gépe” alap hogy macbook az lehet máshogy fut ennek a kérdésnek neki.Btw ennek ellenére a következő ipadom valószínűleg air/pro lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest