Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
válasz
bmakszim #48401 üzenetére
Azert a muszaki adatok szamitanak.
Pl. ha van ket kozel azonos apple tablet kozel azonos aron, csak az egyikben 4GB RAM van (mini 6) a masikban pedig 8 (mini 7) akkor te melyiket valasztod?
Persze ha csak 1-2 evre tervezel akkor mindegy, de ha hosszabb tavra, akkor nem.
Igy lett nekem mini 7 peldaul.De elotte meg mini 5 volt, es egyetlen egy oka volt amiert lecsereltem: folyamatosan ujratoltogetett ami mar kezdett rem kellemetlen lenni, aminek az oka hogy csak 3 GB RAM van benne (es meg boven tamogatott).
Ha lett volna belole 4 vagy 6 GB-os valtozat, akkor fel sem merult volna hogy most csereljem.Szoval de, fontosak az alapveto muszaki adatok, mert abbol lehet kovetkeztetni a termek jovotallosagara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Mini 5 wifi 64GB
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest