Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Köszi szépen segítséget!

Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest