Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389
    nagyúr

Szerintem nem a 120hz hiányával van a gond, sokkal inkább a ProMotion Technology hiányával, ami viszont szoftveres és szándékosan van kihagyva a gépekből.

Ha fogsz egy 60hz-es iPad-et/iPhone-t, ég- és föld a különbség a menü és mondjuk egy jól optimalizált játék navigálása között. “Vagy benyeli a felhasználó, hogy nem annyira sima az iOS-ben navigálni, vagy vegyen Pro-t”. Röviden ez a megközelítésük. :D (Biztosan észrevenni applikációk használata közben is a 60-120hz difit, de közel sem annyira mint amennyire a menü navigálása közben szúrja az ember szemét.

Én is reménykedtem egy jobb panelben, legalább 1 éve várom az új Minit. De benyelem, nem tudok mást tenni. :D

Én iPhone-oknál próbálgattam a 60Hz vs 120 Hz közti különbséget.

Bár észrevettem, de szerintem ha nem egymás mellett vannak, nemigen tűnik fel.

Egy kicsit kreált igény, de tényleg kell valami (persze vannak egyéb extrák is a pro modellekben), hogy el tudják adni a prémiumabb verziót is.

Ősi törvény, hogy több pénzért jobbat kapsz, de nem annyival jobb, mint amennyivel drágább, ennyi. :D

Új hozzászólás Aktív témák