- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
'Ha tényleg hidegen hagyna, nem vergődnél miatta ennyit hozzászóláson keresztül…'
Látom, neked is el kell újra magyarázni... Egy szerte a világon ismert és jelly scroll-nak elnevezett technikai problémát, minöségi kritikát fogalmaztam és emlitettem meg... sajnálom, ha a kritika ennyire böki a csörötöket és jöttök azzal, hogy titeket nem zavar... kit érdekel, hogy titeket nem zavar, mikor sokan másokat meg igen, ergo, a technikai malör ott van és kész. Ez egy visszalépés minöség terén, ezt vagy elfogadod vagy nem, telejsen egal. A többi meg változatlanul nem érdekel, hiába adod a számba azt ami nem igaz. Úgyhogy maradjunk meg a terméknél és nem az egyéni felhasználásnál... különben regélhetnék, hogy mit sirdogál meganyni ember a 120 Hz miatt, mikor nekem a 60 Hz is mindenhol elég... mégse teszem ezt, mert az én felhasználásom senkit nem érdekel. Csak amit a pénzükért kapnak az emberek.
Változatlanul az érdekel, hogy a mini 7-esben javitották-e ezt, vagy az a termék is felejtös annak, akinek ez a jelly scroll igenis objektive (és könnyen érzékelhetö) probléma, akármennyire nem tetszik, hogy másnak ez a gyenge minöség nem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Üzleti vita és megbeszélés
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest