Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fery02
üzenetére
Menüből hangosít, nem használja a külső gombokat (már ha van egyáltalán).
Hatalmas "bumber" tok van rajta, bár amúgy olyan biztosítással vették, hogy szó nélkül cserélik nekik törés esetén. Elmondták a boltban, hogy mi a helyzet, és a gyerek szeret dobálózni, de a tok idáig megvédte. Viszont az a hangerő már halláskárosodás határán billeg, valamilyen szinten érzékenyebb vagyok a zajokra, nekem elviselhetetlenül hangos. Szerintem az anyjának is, de csak az apja "védekezik" fejhallgatóval.#47038 Cyberbeni
Nincs valamilyen szülői felügyelet témakör, ahol lehetne a hangerőt maximalizálni?
A "guided access" szerintem nem lenne jó a gyereknek, mert valszeg addig püfölné a kijelzőt, amíg be nem törik, amiért nem tud alkalmazást váltani.#47039 smc
Rápróbálok a következő látogatáskor, finoman szólva anti-almás vagyok, így nagyon ismeretlen számomra az oprendszer. De a szöveg alapján inkább fejhallgatóra vonatkozhat.
______________________________________Köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest