Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78
    veterán

Jo az ha kepes halozatot is hasznalni.Utaztam kifele most es az allyra hotspotoltan az iphonerol.15-20 percenkent dobta a mobilhalozatot.Felkelett oldanom,hogy ujra elinduljon az internet.kb 2 orat kinlodtam igy,aztan hagytam is a fenebe.Xar ez mikor online jatekot jatszol.Ha adott minden,akkor menetkozbe nem kell szorakozni a hotspotal a tabeleten,hanem mehet a mobilnet,lehet nyugodtan filmetnezni stb.Nekem volt adatkartyam pluszban meg szolgaltatotol vettem az ipadot,mashonnan nem is szoktam venni semmit.Igy kb alap a cellular.
    Ha adott valakinek,hogy egy helyben hasznalja joforman az ipadot,mindig van wifi elerese,akkor termeszetes,hogy folosleges mas verziot venni.Volt olyan eset,hogy a fonokom benezett egy szamlat idekint es lekapcsoltak az internetet amit 3 honap alatt sikerult elintezni,hogy legyen ujra,milyen jol jott ilyenkor is,hogy van mihez nyulni :D

plusz mennyit merul a telefon amiatt hogy aktiv hasznalat plusz wifi hotspotkent mukodik ami igazabol nem is arra van meretezve... nagyobb antenna, jel is stabilabb... ha sok evre veszi az ember az ipadet annyi idore marginalis a kulonbseg arban amit a cellular jelent, ha nem kizarolag hazon belul hasznalja. elore persze nem szivesen fizeti ki az ember a felarat.

Új hozzászólás Aktív témák