Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!!!!

Sajnos már OTA megy fel, nincs mit tenni. Szifon-os kollégákkal beszélgettem itt bent, és erre jutottam végül. Előbb utóbb úgyis kénytelen lettem volna az alkalmazások miatt is.
Aztán könnyen lehet, hogy rosszul döntöttem, de én olyan tipus vagyok aki sokat gondolkodik minden egyes lépésen... Lehet, most rosszul tettem, hogy fejest ugrottam...

Meglátjuk... Lehet gyári restore sem segít majd. Innen és onnan is mindneféle véleményt olvasni hallani, remélem nem cumizom be nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- sérült házas - 2 db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest