Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Meglett a 11"pro M1! 256GB, 3 éves garis konstrukcióban vásárolt júliusban 13 ciklussal úgyhogy nagy a boldogság
. Kicsit többet adtam ki érte mint terveztem de a 3év gari nagyon sokat jelentett - így 2 év múlva is simán elviszik eladáskor.. és engem sem zavar hogy lejár a gari mert előtte még jobbak az esélyek a cserére, cseréljem le
.. Szerencse hogy ilyet kifogtam, alig van garis, ami van az is 1 év... 2 éves aksit/készüléket 150-300 ciklussal nem szivesen vettem volna meg, főleg hogy annyival olcsóbban nem adják azokat se. ( jófogás persze, augusztustól hirdetve... hardveraprón szerintem 3 nap alatt elvitték volna)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Last Epoch
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
Üzleti előfizetők hirdetései
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kicsit többet adtam ki érte mint terveztem de a 3év gari nagyon sokat jelentett - így 2 év múlva is simán elviszik eladáskor.. és engem sem zavar hogy lejár a gari mert előtte még jobbak az esélyek a cserére, cseréljem le