Hirdetés
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Meglett a 11"pro M1! 256GB, 3 éves garis konstrukcióban vásárolt júliusban 13 ciklussal úgyhogy nagy a boldogság
. Kicsit többet adtam ki érte mint terveztem de a 3év gari nagyon sokat jelentett - így 2 év múlva is simán elviszik eladáskor.. és engem sem zavar hogy lejár a gari mert előtte még jobbak az esélyek a cserére, cseréljem le
.. Szerencse hogy ilyet kifogtam, alig van garis, ami van az is 1 év... 2 éves aksit/készüléket 150-300 ciklussal nem szivesen vettem volna meg, főleg hogy annyival olcsóbban nem adják azokat se. ( jófogás persze, augusztustól hirdetve... hardveraprón szerintem 3 nap alatt elvitték volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kicsit többet adtam ki érte mint terveztem de a 3év gari nagyon sokat jelentett - így 2 év múlva is simán elviszik eladáskor.. és engem sem zavar hogy lejár a gari mert előtte még jobbak az esélyek a cserére, cseréljem le