Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Titkon én is azt remélem hogy ha beválik jobban a mini6 a mini5 helyett akkor nem veszek majd pro-max-et csak Pro-t és akkor kezelhetőbb telefonom lesz, és egy 100-assal az is olcsóbb
. Pár éve megvolt hogy 7 számjegyeket költöttem el összességében.. Ma is megvan ez de 2 évesnél újabb eszközt igyekszem nem venni azzal sokat lehet fogni ha az ember kinézi a jól sikerült - mérföldkő jellegűbb generációt és arra szavaz, legyen az telefon vagy macbook.Igazad van, végigéltem sulis gyerekként, mázlim van hogy a családban csak miattam volt egyáltalán PC így nem kellett érte veszekedni senkivel
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Pár éve megvolt hogy 7 számjegyeket költöttem el összességében.. Ma is megvan ez de 2 évesnél újabb eszközt igyekszem nem venni azzal sokat lehet fogni ha az ember kinézi a jól sikerült - mérföldkő jellegűbb generációt és arra szavaz, legyen az telefon vagy macbook.
.