Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Titkon én is azt remélem hogy ha beválik jobban a mini6 a mini5 helyett akkor nem veszek majd pro-max-et csak Pro-t és akkor kezelhetőbb telefonom lesz, és egy 100-assal az is olcsóbb
. Pár éve megvolt hogy 7 számjegyeket költöttem el összességében.. Ma is megvan ez de 2 évesnél újabb eszközt igyekszem nem venni azzal sokat lehet fogni ha az ember kinézi a jól sikerült - mérföldkő jellegűbb generációt és arra szavaz, legyen az telefon vagy macbook.Igazad van, végigéltem sulis gyerekként, mázlim van hogy a családban csak miattam volt egyáltalán PC így nem kellett érte veszekedni senkivel
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Autós topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Horgász topik
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pár éve megvolt hogy 7 számjegyeket költöttem el összességében.. Ma is megvan ez de 2 évesnél újabb eszközt igyekszem nem venni azzal sokat lehet fogni ha az ember kinézi a jól sikerült - mérföldkő jellegűbb generációt és arra szavaz, legyen az telefon vagy macbook.
.