- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Nekem az sem tűnt hejde sebességűnek, legalábbis a sd kártya sebességét messze nem érte el. De majd tesztelek milyen gyors.
Letöltöttem most a sketchupot az ipad-re, kíváncsi voltam mennyire gyors. Hát, lenne még mit optimalizálni, nagyon is. Elég lassú és többször össze is omlott.
Én alapvetően kerteket tervezek, így elég nagy méretűek a file-ok és mivel minden fa/bokor irtó részletes, így nagyon sokat kell számolnia a programnak.
A 300mb+-os kertet be se tudtam tölteni, a 20mb-os is elsőre összeomlott mikor árnyékot kértem, másodjára kirakra de irtó lassan..
Próbáltam warehouse-ból is kisebb kert terveket bedobni azzal mit csinál (hátha a korábbi verziós pc az oka), de azoknál is összeomlott.
Sima, növények nélküli rajzolásra jónak tűnik.
Szóval úgy látszik erre (növényekkel teli képre) semmilyen szinten nem alkalmas - és látva, mit csinál egy davinchiben az ipad érthetetlen, hogy itt hogy nyekken meg. Gondolom optimalizálási hiba, de látom, hogy már több mint 1 éve jelen van ez az app, szóval idő volt rá...
Ennyi pénzt biztos nem ér meg így a sketchup amennyit van pofájuk elkérni az appban (8e/hónap)
(persze pc-n se egy álom a sebesség, amikor már a terv végén járok teledobálva mindennel, de sokkal kezelhetőbb)
Amúgy a webes sketchupba is szaggat ugyan ezen file nagyon durván, szóval a sketchup webes felület is eléggé basic, mint ha nem lenne nekik mögötte rendes farm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest