Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Nekem az sem tűnt hejde sebességűnek, legalábbis a sd kártya sebességét messze nem érte el. De majd tesztelek milyen gyors.
Letöltöttem most a sketchupot az ipad-re, kíváncsi voltam mennyire gyors. Hát, lenne még mit optimalizálni, nagyon is. Elég lassú és többször össze is omlott.
Én alapvetően kerteket tervezek, így elég nagy méretűek a file-ok és mivel minden fa/bokor irtó részletes, így nagyon sokat kell számolnia a programnak.
A 300mb+-os kertet be se tudtam tölteni, a 20mb-os is elsőre összeomlott mikor árnyékot kértem, másodjára kirakra de irtó lassan..
Próbáltam warehouse-ból is kisebb kert terveket bedobni azzal mit csinál (hátha a korábbi verziós pc az oka), de azoknál is összeomlott.
Sima, növények nélküli rajzolásra jónak tűnik.
Szóval úgy látszik erre (növényekkel teli képre) semmilyen szinten nem alkalmas - és látva, mit csinál egy davinchiben az ipad érthetetlen, hogy itt hogy nyekken meg. Gondolom optimalizálási hiba, de látom, hogy már több mint 1 éve jelen van ez az app, szóval idő volt rá...
Ennyi pénzt biztos nem ér meg így a sketchup amennyit van pofájuk elkérni az appban (8e/hónap)
(persze pc-n se egy álom a sebesség, amikor már a terv végén járok teledobálva mindennel, de sokkal kezelhetőbb)
Amúgy a webes sketchupba is szaggat ugyan ezen file nagyon durván, szóval a sketchup webes felület is eléggé basic, mint ha nem lenne nekik mögötte rendes farm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android játékok topikja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest