Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
hmm hát 32-es lenne az ideális, de mivel ez nem opció, marad a 16-os, mert a 64-es nagyon felesleges lenne nekem. mindegy, szerintem én simán elleszek vele, a film és zeneadatbázisomat nem ezen fogom tárolni, csak pár zenealbum, mindig 1-2 film + appok... a videók + képekre meg ott vannak az ingyenes felhők [ha jól tudom ott van 5gb iCloud, 2gb dropbox ] stb. de javítsatok ki ha nem így van. én nemnagyon hiszem el, hogy képtelenség 16gb-ot beosztani, főleg , hogy kb. mindehol van net, és ittvan mellette egy saját tulajdonban lévő 1TB laptop. ha nagyon nem lesz elég akkor még mindig ott van alternatívaként a wifi hdd, esetleg camera connection kit + sd kártya [van itthon nagyobb sd-m, ezek filléres összegek, 16gb-os class 10-es kártyát 5 év garival 3000hufért vettem

---
más: smart case / illetve cover mellé használ valaki fólát? mert így úgy tűnik elsőre nincs sok értelme, még nem láttam olyat, hogy valaki vigyáz rá, és karcos lenne az ipadja cover mellett. gorilla glass mennyire megbízható?
ugye air2 lényege, hogy tükröződésmentes, meg "közelebb" jön a tartalom, egy fólia azért gondolom eléggé ront az élményen, főleg hogy az egész készülék teljesen letisztult és kompakt .. ti hogy vagytok ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest