Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
próbáljatok nem elfogultan segíteni
szóval nagymamámnak bedöglött a laptopja és szeretnék helyette neki tabletet. Ő olyan 100-at szánna rá, én hozzácsapom a többit. Nyilván minél nagyobb annál jobb, de a Samsung S7 FE-t elvetette 12,4" hogy annyit ne fizessek rá nem engedi (190e) 
Tehát van iPad 8 ~használtan, bár most látom hogy írjátok 9 is van 135-ért, vagy a Lenovonak van 11"-os tabletei amiről elég jókat olvasok 100-120 körül.Az iPad nekem azért szimpatikusabb mert van rajta gomb amit tud nyomkodni és akkor visszakerül a kezdőképernyőre, ergo kevésbé tudja bebonyolítani magát vele.
Felhasználás az kimerül facebook, youtube, internet háromszögben. Van apple rendszerre olyan böngésző amivel ki lehet kerülni a milliónyi reklámot (Brave?, Opera? ezeket ismerem androidra)?Illetve bármilyen észrevételt szívesen fogadok, miért ezt vagy miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval nagymamámnak bedöglött a laptopja és szeretnék helyette neki tabletet. Ő olyan 100-at szánna rá, én hozzácsapom a többit. Nyilván minél nagyobb annál jobb, de a Samsung S7 FE-t elvetette 12,4" hogy annyit ne fizessek rá nem engedi (190e)