Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Revoltek
üzenetére
Szintén zenész. Szerintem iPaddel nem lehet olyanokat kivitelezni, mint PC-n. Van MSOffice, van PhotoShop, utóbbival nincs tapasztalatom, előbbiben meg picit a Word ábrándított ki: nem tudtam a térköz beállításait előcsalni, valamint tabulátort használni - azaz a vonalzón el tudtam helyezni a pozíciót, csak az istennek se jöttem rá, hogy a szövegbe hogyan rakok. PowerPoint jó, össze lehet vele dobni elég kultúrált .ppt-t, Excelt még nem néztem. Az Apple iWorkkel nem voltam kibékülve, lehet azért, mert nem MS Office, de abban ránézésre több a funkció. Képeket szerkeszteni biztos lehet rendesen PhotoShoppal, majd letöltöm, egyelőre nincs szükségem rá.
Ha online média érdekel, ott vagy neked kell leadnod dokumentumban a cikket, vagy összeraknod egy admin felületen, vagy utóbbi megfejelve HTML ismerettel (nem nagy cucc, simán bevasalható és lehet vele érdekes dolgokat teremteni). HTML alapú dolgokkal nincs gondja az iPadnek (Safarinak), természetesen.
Amúgy én mezei iPad Airt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Crimson Desert
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest