Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
üzenetére
Igen, az a hardver.
Kicsivel kevesebb ideig bírja, mint a sima iPad. Pontosat nem tudok mondani, mert megmondom őszintén nem szoktam figyelni és elég vegyes célokra használom, így attól is függ éppen mit csinálok vele. Azt nem mondanám, hogy gyakran dugdosom a töltőre.M1 sokkal erősebb, de jelenleg nincs kihasználva. Viszont azt tudni kell, hogy vannak olyan új feature-ök az iPad os 16-ban, ami csak m1-es procival lesz elérhető. S szerintem a jövőben is lesz még ilyen, így én inkább abba invesztálnék, emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest