Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
paavoo
aktív tag
Tegnap megjött az Air 2.
Pár órás tapasztalat alapján:
- a hátlap nyomása miatt bekövetkező elszíneződés a kijelzőn nálam csak a normálisnál erősebb nyomás hatására jön elő, szóval normál használatnál nincs gond vele
- pop noise nálam nincs
- a rezgés valóban a megszokottnál erősebb, de inkább ilyen 'haptic feedback' ként hat, nem olyan erőteljes mint iPhone-ban a rezgőmotor, de már 1-2 egységnél is előjön. 8.1.1-el valamit mérséklődött, de elég zavaró. Mondjuk én 90%-ban hang nélkül vagy fülessel használom, de szerintem muszáj az applenak valami hivatalos közleményt kiadni vagy szoftveresen javítani ha lehet. Az egész hátlap beremeg tőle és ha ez a hír elterjed akkor megcsapja szépen az eladásokat, mert ahogy olvastam külföldi fórumokon a készülékek nagy részét érinti, ha nem az összeset. Elképzelhető, hogy finomhangolják a gyártósoron, de nincs sok esély rá.
- gyorsaságra nagyon rendben van, 2 giga ram már rég kellett volna (mondjuk a Godus miatt még mindig képes mindent kilőni a memóriából), de Safariban egyáltalán nincs újratöltés. Én iPad 4-ről váltottam, ott a 7.1.2-vel teljesen rendben volt a teljesítmény, viszont a 8-8.1 nagyon lelassította azt is, úgyhogy kezd elkényelmesedni az apple optimalizálás tekintetében, én nem is értem, hogy engedhetik meg maguknak ezt, 2 éves hardverra ilyen szart kiadni és nincs lehetőség a downgradera. Ennyi eszközre nem bírnak optimalizálni az nevetséges. Pl a 4 ujjas kilépő gesture mai napig szar, mármint néha beakad, hótciki.
- akkuidő nem tűnik rossznak 4-hez viszonyítva, de majd pár nap múlva írok arról is.
- a szélei nagyon kényelmesek a 4-hez képest, nem vágnak, nagyon vékony, könnyű, hatalmas ugrás a 4-hez képest (csak kérdés megérte-e a rezgés miatt)
- az új smart cover is nagyon könnyűEgy kérdés, a touch id-t nem lehet úgy használni, hogy a feloldásra kikapcsolni és jelkódot se kérjen, tehát csak az appstore vásárláshoz kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest