Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
mrkorooo
üzenetére
27%-os számlát adnak hozzá? Itt a legolcsóbb? Előbbi fontos az elszámolás miatt.
szijartg
Itt bemutattam már a tokomat. 3 hónap után sincs használati nyom, most is csak ilyet vennék. Ha, adnak ki Air 2-re is, biztosan e mellett teszem le a voksom.
Azon állásponton vagyok, h védje a hátulját, oldalát is, illetve legyen kitámaszható. Este nagyon sokszor kitámasztva használom az ágyban. Kényelmes.erdoke
Noh igen.
Az ujjlenyomatmentes panelról vannak már hírek? Nehezen tudom elhinni, h létezhet ilyen.mod.
Jah és még annyit hozzátennék a Mini-hez úgy amblock, h számomra kissé elkeserítő az, h a legutóbbi bemutatón nulla fokuszt kapott. Vajon ennyire háttérbe szorult, ennyire kevés fogy belőle, h csak egy Touch ID-ra futotta?

Új hozzászólás Aktív témák
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest