Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Richee11
üzenetére
1. én billentyűzetből a Logitech Rugged Folio-t használom, de igazából bármit tudsz hozzá használni, ami bt-s, smart connectoros. én személy szerint a Logitech billentyűzeteket tudom ajánlani, nekem ez bevált, viszont ez egyéni igény és pénztárca kérdése.
2. ceruzából az eredeti a legjobb, de alternatívának megemlíteném a Logitech Crayon-t, és az Adonite Note-ot (én ezt használom). nyilván, nincsenek annyira jók, mint az Apple Pencil, nem mutatják a pontos töltésértéket és nincs bennük nyomásérzékenység, azonban jegyzetelésre ugyanúgy elengedő lehet.
3. én mindenképp az iPad-et mondanám, használtam már néhány Androidos tabletet, olcsóbbat-drágábbat, viszont egyik sem ért fel az iPad szintjére támogatásban. ezzel konkrétan esetemben ki tudtam váltani a laptopom, ezt az előző tableteimmel nem sikerült. persze attól is függ, hogy te milyen térben, és mire használnád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Napelem
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest