Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szilu7
    senior tag

Hámondom hogy támogatja. :D 13.5, mindkét appból a legújabb verzió.

A többihez nem tudok hozzászólni, egyéni kérdés, hogy kinek tud kiváltani egy notit és kinek nem. Tény, hogy hc Excel júzerek kényelmesebben dolgozhatnak nagy monitoron, én viszont már szeptember óta csak iPadet használok, ha nem itthon a gép előtt ülök és nem érzem hátrányát a korábban cipelt notimhoz képest.

(Szerk.: az is igaz, hogy a munkám sem igényel olyan feladatokat, amit csak PC-n tudok megoldani, de épp ezért hülyeségnek tartom, mikor valaki kijelenti, hogy csak netezésre jó egy tablet, felhasználástól és hozzáállástól függ.)

A kolléga általános felhasználást említett, nem munkát meg Excelt, erre pedig a legtöbb embernek azért elég egy iPad (hacsak az általános felhasználásba nem tartozik bele a torrent, az nem megoldható). A családban sem ismerek olyat, akinek a számítógépes felhasználását ne tudná kiváltani az iPad.

Abszolút így van. Munkától és személyes preferenciáktól függ. De a tablet már tényleg jó lehet egy csomó munkára. Például alkotmányt írni. ;]
    Komolyra fordítva. Sok ablakot igénylő munka nálam is kizárva, arra ott a nagy monitor és az asztali gép.
    Viszont amióta van billentyűzetem, emailt írni, egy-egy doksit átolvasni, javítani, véleményezni nagyon szeretem. OneDrive-on van minden, gyönyrűen működik. Nekem a Word iPad-es verziója is nagyon bejött. Gyakorlatilag minden megszokott Microsoft szoftver pöpecül megy az Apple oprendszere alatt. Régebben azért nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen is lesz. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák