Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Most direkt nézegetem már több, mint 5 perce, felcsatlakoztam a hotspotra, az ipad le van zárva, de akárhányszor felélesztem a kijelzőt, ott van az ikon, hogy csatlakoztatva van és a telefonos is látom bal felül, hogy működik a hotspot. Pedig 3 wifi hálózat is van a lakásban amit ismer az ipad és átcsatlakozhatna azokra is. Nem állítgattam semmit, nem is találok ehhez köthető opciót.
De még ha nálad létezik is a probléma, ha a főképernyőn ott van a beállítások ikonja, akkor ha felnézel az állapotsávra és látod, hogy nincs csatlakozva, maximum 2 másodperc újra csatlakozni.
Hozzátenném, hogy nekem a teló és az ipad is ugyanahhoz az icloud fiókhoz van rendelve és az ipaden be van kapcsolva, hogy automatikusan csatlakozzon, sőt a családi megosztás is be van kapcsolva, családtagok is kérdés nélkül tudnak csatlakozni ami meg is marad amíg én nem kapcsolom ki. Hogy nem egy icloud fiókhoz tartozó eszközökkel hogy működik a hotspot, arról nem tudok nyilatkozni, de gondolom nálad nem ez a helyzet.
Szerk: közben már a 10 perc is letelt és még mindig él a kapcsolat
Túlzásnak érzem ezt az 1 percet se bír ki ez a fos-állítást
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Túlzásnak érzem ezt az 1 percet se bír ki ez a fos-állítást