Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
" Aztán az IT szektor is jelentős. Programozók sem hinném hogy boldogulnának egy ipaddel, csak hogy kiemeljek még egy szakmát."
Jelen, volt már hogy rdp-n át, ipadről csináltam bugfixet
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- reMarkable 2
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.