- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
" Aztán az IT szektor is jelentős. Programozók sem hinném hogy boldogulnának egy ipaddel, csak hogy kiemeljek még egy szakmát."
Jelen, volt már hogy rdp-n át, ipadről csináltam bugfixet
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Autós topik
- Egy jó kis májusi horror aranyat ér, végre befut a Directive 8020
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.