Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
Értettem az előbb is, láttam már ezt az üzenetet, de nekem valamiért nem írja ki ezt, akkor sem ha az iphone-t csatlakoztatom a macbookhoz. Ez azért elég érdekes. Gyakorlatilag kábellel nem tudom csatlakoztatni egyik eszközt sem a laptophoz. Miért vajon? Töltés van, egyéb kapcsolat nincs.
Ettől függetlenül eléggé kiakaszt az iTunes. Elég fos. Létezik olyan zenelejátszó iPadre, amivel csak lejátszok egy mappából zenéket, amit bemasolok, feltöltött az iPadre? Macen a Voxot használom, de az még nincs iPadre.
Az eredeti fájlneveket szeretném látni a lejátszóban is, legalább a könyvtár struktrúrában. BPM alapján vannak elnevezve tudniillik, így keresek. Tanításhoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest