Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Na, én beruháztam egy új Minire. Szép meg jó, meg minden, de azért olyan hatalmas teljesítmény-beli ugrást nem érzékelek a Mini 4-hez képest, és az én szememnek a TrueTone-os display sem mutat látványosan többet. Az biztos, hogy a Mini 5 jövőállóbb, és ha már váltottam, akkor a korábbi 64 GB-os helyett most 256 GB-os modellt választottam. Ha lúd, legyen kövér... De azt mondom, a Mini 4 jelenleg még simán versenyképes, és cseppet sem vall szégyent, ha netán valaki csak ezért váltana az újra.
Ami viszont fontos, és amiről az iStyle-os eladó sem tudott érdemi tájékoztatást nyújtani: a Mini 4-hez való gyári case-be bár a megegyező méretek miatt tökéletesen belepasszol a Mini 5, ámde mégsem jó hozzá a régi tok, mivel az új Minin
– egy-két milliméterrel közelebb van a hátsó kamera a készülék sarkához (épp csak annyira, hogy a régi tokon levő kivágás kicsit ne passzoljon hozzá);
– szintén egy kicsivel odébb vannak az oldalsó hangerő-szabályzó gombok (bár a régi tokon keresztül azért így is benyomhatók);
– egész máshol vannak a pici tűhegynyi felső mikrofon-nyílások (így ezeket a régi tok teljesen eltakarja).A sötétebb szürke az új, a világosabb ezüst a régi Mini:
Szóval aki netán váltana, az számoljon vele, hogy új tokra is szükség lesz – már ha valaki szokott tokot használni hozzá. És egyelőre gyári case-nek még híre-hamva sincs, külföldi forrásból sem. Egyszerűen nem értem, hogy tudnak kiadni egy új tabletet úgy, hogy tartozékok meg nincsenek hozzá, és nem is tudható, hogy mikor lesznek. Kénytelen leszek külföldről rendelni valami ismeretlen márkájú cuccot, ami legalább fotó alapján megfelelőnek tűnik, aztán majd kiderül, hogy tényleg az-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest